Wie is StijlTelt?

StijlTelt wordt gerund door Sandra Boersma. Al sinds 2006 actief als grafisch ontwerper. Voorheen onder de naam Mix-x Communicatie en Creatie, sinds kort onder de naam StijlTelt. Na zes jaar Mix-x was het gewoonweg tijd voor iets nieuws. Tijd voor een fris nieuw logo en een nieuwe naam!

Over Sandra Boersma
Communicatie en creatie zit in het bloed. Van idee tot levering, dit creatieve proces is, net als mijn werk als Communicatie Adviseur, ook helemaal mijn ding! Flexibel, veelzijdig, geinteresseerd, oog voor detail en altijd gericht op de wensen van de opdrachtgever.

Werkwijze
De eerste stap is het bespreken van uw wensen, eisen en eventuele idee├źn. Dan ontvangt u een vrijblijvende offerte met daarin de specificaties van de eventuele opdracht. Gaat u akkoord? Dan gaat StijlTelt voor u aan de slag!

Aan de hand van uw informatie maak ik een eerste ontwerp. Bij veel opdrachten wordt de klant al met het eerste concept positief verrast. Sloeg het idee toch volledig de plank mis? Dan wordt er naar aanleiding van uw op- & aanmerkingen een ander voorstel gemaakt!

Kvk Rotterdam 24391687